Descobrim Dalí i Picasso

Per uns ho era, de geni, per altres un artista excèntric. Certament, Dalí ens va deixar un llegat que no deixa indiferent a ningú, inclosos els nostres visitants de l’escola SIR de Lima. Dimecres van gaudir d’un dia sense tramuntana a Figueres i van fer un recorregut guiat pel Museu Dalí de la mà d’una guia que han descrit com excepcional.

D’una manera didàctica va fer que el que veien prengués vida i contextualitzava les obres amb detalls interessants de la vida de l’artista. De segur és inusual que et demanin que t’estiris a terra per apreciar el mural del sostre, o que observis una nova dimensió d’un quadre si el mires a la pantalla del mòbil. El professor Martín Bolívar, al capdavant de l’expedició, descriu a Dalí com un «científic de l’art».  Li van explicar com Dalí consultava amics del món de la ciència i que prenia nota de tot el que l’envoltava per afegir-ho a les seves produccions artístiques.

El dijous han visitat el Museu Picasso. La visita dinamitzada els ha permès apropar-se a les obres tot explorant i reflexionant sobre les seves opinions personals i les dels companys, fomentant l’observació, el diàleg i la comprensió.

Els propers dies estan plens de tressors de la nostra cultura i patrimoni, de visita obligada. Demà serà el torn de La Sagrada Familia.

Esta entrada fue publicada en Salidas culturales. Guarda el enlace permanente.

Una Respuesta a Descobrim Dalí i Picasso

  1. David Delgado dijo:

    Muy interesante la figura del genio de Figueres!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *