Sorteig de les entrades pel Gran Premi de Fòrmula 1 i pel Gran Premi de Moto GP

El passat dijous 30 d’abril es va realitzar el sorteig de les entrades pel Gran Premi de Fòrmula 1 i pel Gran Premi de Moto GP. Emprant un programa generador de nombres aleatoris van sortir guanyadors els números 226 (Fòrmula 1) i 928 (Moto GP). Els guanyadors d’ambdues entrades van ser el senyor David Poveda i la senyora Sílvia Fulladosa, pares del Col·legi. La recaptació ha estat de 940€ els quals han estat entregats a la senyora Olga Vázquez (antiga mare del Col·legi) com a representant de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu. Agraïm, per una banda, a la senyora Isabel Juárez (mare del Col·legi) per facilitar-nos les entrades en nom del Circuit de Barcelona Catalunya i, per una altra banda, a les alumnes del Programa del Diploma, la Mariona Arañó i l’Andrea Cerezález per haver dut a terme aquesta activitat CAS. Finalment, donem les gràcies a tothom per haver fet possible aquesta magnífica recaptació destinada a la Fundació Sant Joan de Déu

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada fue publicada en Actos colegiales, Proyectos solidarios. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *