JORNADES ESPORTIVES DE 6è EP

El passat dijous 30 d’Abril els nostres alumnes de 6è de Primària es van poder estrenar a les III Jornades Esportives de la Garriga on hi varen participar més de 250 nois i noies alumnes de tots els centres educatius del municipi que l’any que ve començaran secundària.

La iniciativa va sortir de la feina conjunta de tots els professors d’Educació Física de La Garriga, i es va realitzar a les instal•lacions de l’Ajuntament de Can Noguera.

La Jornada estava organitzada amb nou equips, cadascún d’ells amb representació de les 6 escoles participants.
Cada 30 minuts la botzina indicava el canvi d’estació i al finalitzar la jornada tots els alumnes havien passat per les 9 estacions que reunien una àmplia varietat d’esports i jocs.

La Jornada va funcionar perfectament també gràcies a l’ajuda dels alumnes de Batxillerat dels diferents instituts que varen guiar i dinamitzar totes les probes esportives, els nostres dinamitzadors vàren ser Bernat Grau, Lucas Nuñez, Aitor Salinas, Àlex Vidaña, Noel Bolos, Ivan Drofiak, Ricard Castro i Arnau Vila.

L’estació numero 9 a càrrec de les nostres alumnes de secundària, Ona Porta, Georgina Fiestas, Mònica Prado, Berta Sànchez, Anna Roca, Clara Masó ensenyava una petita coreografia de Zumba la qual també va serví per clausurar la jornada conjuntament amb unes paraules de l’alcaldessa de la Garriga la senyora Meritxell Budó i Pla, l’entrega de diplomes als alumnes de Batxillerat i l’actuació dels nostres alumnes de 6è de percussió a càrrec de Mr. Cano.

Fou tot un èxit! Esperem seguir participant l’any vinent!

www.jornadaesportivalagarriga.blogspot.com.es

Equip d’ ed. física

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada fue publicada en Deportes. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *