ENTREGA DE MEDALLES A L’EQUIP MINI D’HOQUEI PATINS

«INVICTUS»

Ahir a la tarda va tenir lloc l’acte d’entrega de medalles a l’equip Mini d’hoquei patins del SEK-Catalunya. Els petits de la casa van quedar primers de la lliga Comarcal d’hoquei patins, havent contat tots els seus partits per victòries. La seva dedicació, entrenament i esforç fan de tots ells un equip compensat, que gaudeix i lluita a cada partit per fer-ho el millor possible. L’equip està compost per vuit jugadors, quatre de 1r de Primària i quatre de P-5 : Sandro Serrano, Marc Hurtado, Lluís Santamaria, Aleix Àvila, Juan Izquierdo, Àlex Calvo, Bruno Gerritsen i Carlo Roca. Els nois van rebre el reconeixement del seus companys del SEK-Catalunya per la seva fita en forma d’aplaudiments, i tota la comunitat ens sentim orgullosos d’ells i la seva bona feina. Des del Col·legi promocionem els valors de l’esport i l’esforç per  poder assolir els objectius marcats.

Moltes Felicitats a tots ells!!!

Des de la secció d’hoquei patins animem a tota la comunitat a formar part del nostre projecte, tan sigui a base d’animar com a participar directament en el nostre esport.

 

Esta entrada fue publicada en Deportes y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Una Respuesta a ENTREGA DE MEDALLES A L’EQUIP MINI D’HOQUEI PATINS

  1. Jordi dijo:

    Felicitats a tots els grans jugadors del hoquei i al seu entrenador.

    Bona feina equip!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *