Participem en una trobada d´Escoles Verdes

Aquest dimarts 4 de novembre hem participat en una trobada d’Escoles Verdes  a Mataró:  el  II  Fòrum  de   la XESC   (Xarxa d’Escoles  per    a  la sostenibilitat   de Catalunya).  Hi vàrem  anar   l’Adrià – Ferran van Waart i la Concepció Muntada    com  representants del claustre; l’Ona  Albaladejo (de Batxillerat) i  la Marina  Pleguezuelos  ( de   1r d’ESO  )   com   a representants  dels  alumnes  de  Secundària;  i  dos  alumnes representatius   de   Primària,  en   Marc  Vergés   i   l´Abril  Moreno   (de  3r   curs d´educació primària).  La trobada  es  va  dividir  en  dues  parts:  la primera on  vàrem intercanviar  experiències   d’Escola Verda  , en  el  cas dels alumnes de  primària varen exposar    la  seva   experiència  en   la  creació  d´un  hort  escolar  i   el   seu  diari d´indagació que  varen  anar elaborant al llarg del procés com un diari de camp;  a  la segona  part  els  alumnes  van  procedir  a  l´acció  i varen plantar plantes aromàtiques      a un parc  de Mataró. Som Escola Verda!

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada fue publicada en Escola Verda y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *